Vogue objavio listu najljepših vjenčanja godine, na listi i ono srpske manekenke

Foto: Instagram

PROTEKLU su godinu obilježila brojna raskošna vjenčanja poznatih, a časopis Vogue je sastavio listu onih najljepših i najatraktivnijih.

Većini čitatelja prvo pada na pamet vjenčanje Bena Afflecka i Jennifer Lopez, koje su mnogi fanovi čekali dvadesetak dugih godina. Lopez je odabrala tri haljine Ralpha Laurena za svoje vjenčanje u Georgiji, a haljina koju je nosila do oltara napravljena je od 1000 rupčića i 500 metara tkanine izrezane na volane.

Još jedna zvijezda ranih 2000., pjevačica Britney Spears, izrekla je sudbonosno "da" Samu Asgariju, a vjenčanje je obilježilo i uhićenje Britneyjina bivšeg muža Jasona Alexandera. Britney se udala u lipnju u svojoj osamljenoj kući Thousand Oaks u Los Angelesu, a za tu je prigodu odjenula Versaceovu haljinu.

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, poznati glazbenik Travis Barker i reality zvijezda Kourtney Kardashian, također su zadivili svijet svojim otmjenim vjenčanjem povodom kojeg je cijela obitelj Kardashian bila odjevena u odjeću Dolce & Gabbane.

Na listi i vjenčanje Srpkinje Nine Seničar

Veliku pažnju izazvalo je i vjenčanje Brooklyna Beckhama i bogate nasljednice Nicole Peltz u Palms Beachu, no najviše će ostati zapamćeno po svađi Victorije Beckham i njezine snahe. O njihovim se nesuglasicama pisalo i prije, ali itekako i tijekom glamuroznog vjenčanja.

Uz svjetski poznate zvijezde, na Vogueovoj se listi našla talijanska svadba jedne Srpkinje, manekenke, glumice i voditeljice Nine Seničar, koja se u Toskani udala za holivudsku zvijezdu Jayja Ellisa. Dolce&Gabbana dizajnirao je Nininu klasičnu i elegantnu vjenčanicu, a Jay i Nina odlučili su se vjenčati na mjestu prvog zajedničkog odmora, u Villi Mangiacane, koja se smjestila među vinogradima i maslinicima San Cashana.

Na listi su se još našla vjenčanja Taylora Lautnera i Taylor Dome, Paris Hilton i Cartera Reuma, Ariane Grande i Daltona Gomeza, Milesa Tellera i Keleigh Sperry, DJ Tiësta i Annike Backes, kao i vjenčanje Justina i Hailey Bieber.

Pročitajte više