Vozao gologuze ljepotice pa razbio dva i pol milijuna kuna vrijedan Rolls Royce

Screenshot: Youtube/Myspace

BOGATI britanski playboy Jody Sanders zaletio se svojim 2.275,000 kuna vrijednim Rolls Royceom u izlog jedne trgovine na popularnom partijanerskom otoku Magalufu na Majorki dok se vozio s dvije ljepotice u bikiniju, piše Daily Mail.

Jody je navodno izgubio kontrolu nad automobilom nakon što mu se sandala zaglavila između pedala u autu.

Lokalci su otkrili da se svih troje sudionika brže bolje izgubilo prije dolaska policije tako da ga nisu mogli podvrgnuti alkotestu.

Jody se na društvenim mrežama sam prozvao "nekontroliranim tajkunom", a nerijetko se hvali svojim bogatstvom. Osim navedenog Rolls Roycea Dawn Coupea, vozi i Mercedes Sport i Lamborghini.

Voditeljica oštećene trgovine Maria Mamen izjavila je da joj se Jody već javio kako bi se dogovorili oko naknade štete.

"Bio je jako pristojan i pitao me za podatke o osiguranju kako bi s njima riješio stvari. Objasnio mi je da mu se sandala zaglavila između pedala u autu i rekao mi da mu je jako žao zbog problema koje je prouzročio", ispričala je.

Svjedoci su opisali da se automobil pri velikoj brzini zaletio u trgovinu, a da mu je malo nedostajalo da udari dvadesetak ljudi na obližnjoj terasi restorana.

"Vozio se u autu iz kojeg je treštala glazba s dvije mlade djevojke u bikiniju koje su plesale i snimale selfije. Da je samo malo promašio, mogli smo se suočiti s mnogo izgubljenih života. Na terasi restorana u tom je trenutku bilo dvadesetak ljudi. Zapisao sam podatke s tablice i pozvao policiju, no dok su oni došli, nestali su i vozač i dvije mlade djevojke koje su bile s njim. Činilo se da su u šoku, bili su prekriveni razbijenim staklom, a otišli su pješice", ispričao je Jose Martin, voditelj restorana.

"Vozač je izgledao užasno kad je izašao iz auta. Šok je jedna stvar, ali meni se činilo da je pijan i vjerojatno drogiran. Pokušao se odvesti, ali kako nije uspio, pješice su napustili mjesto nesreće", rekao je drugi svjedok.

Policija je objavila da još uvijek traže vozača i njegove suputnice.  

Pročitajte više