Vraća li bivši dečko Naomi Campbell osmijeh na lice princeze Charlene?

Foto: Francois Mori/Guliver Image

PRINCEZA Charlene od Monaka već neko vrijeme privlači pažnju javnosti svojim turbulentnim brakom, a sada je se povezuje s bivšim dečkom manekenke Naomi Campbell, milijarderom Vladimirom Doroninom.

Princeza je pola godine provela u Južnoj Africi, da bi prošli tjedan, samo 11 dana nakon povratka u Monako, napustila kneževinu i prijavila se u psihijatrijsku ustanovu gdje se, navodno, liječi od emocionalne i fizičke iscrpljenosti. To je samo potaknulo dodatne glasine o problemima u braku kraljevskog para, međutim princ je izjavio kako ga to ne zabrinjava.

Ipak, The Sun tvrdi kako je princeza utjehu navodno pronašla u 59-godišnjem Doroninu, koji je čak bio na njezinu i Albertovu vjenčanju 2011. godine s tadašnjom djevojkom Naomi Campbell. Zanimljivo je kako je slavna manekenka neko vrijeme bila u vezi s princom Albertom.

"Cijela ova saga je vrlo složena i zbunjujuća, ali Charlene i Vlad su bili u kontaktu i provodili su vrijeme zajedno. Čini se da joj je on pomagao usred njezinih bračnih problema. Oni se poznaju već neko vrijeme i Vlad je bio na njezinu vjenčanju", otkrio je izvor. Izvor dodaje kako Vladislav želi Charlene pružiti sve što joj je potrebno, da poštuje njezine želje i da neće dozvoliti da se princ prema njoj ponaša kao dosad.

Princeza Charlene, prošlog je tjedna propustila proslavu Nacionalnog dana Monaka zbog svog zdravlja, a njezina djeca Jacques i Gabrielle crtežima su poručili bolesnoj majci da im nedostaje.

 

 

Pročitajte više