Vraća se potpuno hrvatski Big Brother: Gradi se nova kuća, evo kakvi se kandidati traže

Screenshot: Youtube

POPULARNI reality show vraća se u Hrvatsku nakon devet godina. RTL-ovci već grade novu kuću kako je stara srušena, a pripreme su već naveliko u tijeku. U projekt su uloženi milijuni, a iako za sada informacije izlaze van na kapaljku ipak je otkriveno kako će nova kuća biti veća i luksuznija.

"Završili smo kompletni građevinski dio i sve 'prljave' poslove pa se sada bavimo nešto ljepšim stvarima, dizajnom interijera, taj dizajn na žalost još nećemo otkriti, to je velika tajna i sve do prve uvodne epizode gledatelji će morati malo pričekati, ali tad će imati priliku vidjeti kuću u punom sjaju", rekao je glavni producent Jan Štedul koji je radio i na prvom Big Brotheru.

Novost je da show više neće igrati na kartu skandaloznih natjecatelja koji su spremni na sve zbog zarade, već se traže novi kandidati po uzoru na prvu sezonu BB-a koji ulaze u kuću radi izazova i zabave.



Big Brother kuća prostirat će se na tisuću kvadrata, dok će svaki pokret stanara budno pratiti 50 kamera i isto toliko mikrofona.

Bit će to novi samostalni projekt, a ne regionalni kao što je to bio prošle godine, tako da će novi show biti potpuno hrvatski. "Bit će različitih ideja u konceptu prikazivanja sadržaja i u samom odabiru kandidata. A novitete ćemo raditi u nekim zanimljivim tjednim zadacima, dnevnim zadacima i drugim vidovima sadržaja koje mislimo prikazati", dodao je Štedul.

Ili ga volite ili ne volite, no Big Brother u svakom slučaju privlači pažnju.

Pročitajte više