Vraćaju se "Andrija i Anđelka", hoće li napokon doći do vjenčanja?

Foto: Press

NOVE epizode popularne humoristične serije "Andrija i Anđelka", čiji su glavni protagonisti glumci Anđelka Prpić i Andrija Milošević, uvukli su se u domove mnogih gledatelja koji su noćima išli spavati s osmijehom na licu nakon što bi odgledali njihove dogodovštine. Gledatelji RTL-a ponovno će moći pratiti njihove avanture od ponedjeljka do četvrtka u 21.20 sati.

Konačno će i neka velika pitanja, što ih je kroz šalu postavljala Anđelka Andriji doći na red, a hoće li se njezina upornost isplatiti, saznat ćemo u narednim epizodama.



"Sve će ostati u našem prepoznatljivom tonu i gledatelji će se sigurno zabaviti kada vide Andriju kako organizira večeru za svoje klijente ili Anđelku koja gostuje u Vijestima i Sportskom dnevniku, a priča o seksu!", otkrila je Anđelka Prpić.

Što će se sve događati s otkačenim ljubavnim parom koji nezaustavljivo srlja u svakakve dogodovštine? Gdje će se preseliti i zašto, koji će to dlakavi kućni ljubimac promijeniti njihove životne navike, kako će se snaći kada im porezni inspektor bane na vrata te pitanje svih pitanja: hoće li Anđelka napokon otići kući kao Andrijina supruga?

Pročitajte više