Vrećice "Uhvati me za picu" nova fora bečkog seks dućana Condomi

OFUCANA je fora da se na vrećice printaju neke "guba fotke", međutim, posljednja u nizu takvih je doista zabavna. Reklama kaže: "Grab my pussy", odnosno "Uhvati me za picu". Iako je takva reklama potakla mnoge kontroverze oko prostakluka, čini se da seks ne prestaje prodavati proizvode. Bio on direktno izrečen, u rukavicama, ili tek insinuiran pokojom golišavom fotkom, seks i sve vezano uz njega je i dalje broj jedan na tržištu.

Seks, seks, seks

Na dnu ovih vrećica stoji natpis Condomi, što je jedan erotski dućan u centru Beča u kojem se prodaju kondomi svih vrsta i podvrsta, seksi igračke, erotska literatura, kojekakve muške i ženske lutke na napuhavanje i raznorazni dodaci za bolji užitak.

Vlasnici su odlučili malo riskirati s ovakvom reklamom, naime, poznato je kako Austrija njeguje svoj tradicionalni mentalitet (iako i oni i imaju razne seksualne performance, sajmove i sl., op.a), tako da su se vlasnici dugo premišljali početi printati ove fotke na vrećicama ili ne. No, čini se kako je reklama uspjela kad se o njoj govori već u dobrom dijelu svijeta.

Osmijeh od uha do uha

Kad su ljudi otkrili te vrećice postale su im toliko simpatične i smiješne da su počeli odlaziti u dućan kupiti bilo kakvu sitnicu samo kako bi je mogli iznijeti u ovoj vrećici. Vlasnici su nakon kratkog vremena primijetili kako njihovi kupci sve češće iz dućana izlaze jako nasmijani, pa su nakon prvotne vrećice sa ženskim međunožjem u seksi samostojećim čarapama osmislili i nešto za ljepši spol, pa su uskoro nastale i one s muškim međunožjem i guzom.

L.V.
Foto: JLP

Pročitajte više