Vucin sin došao u Ples zbog Domenice, Maja ih pitala jesu li u vezi

Screenshot: Nova TV

S DOMENICOM ŽUVELOM večeras je u Plesu sa zvijezdama zaplesao Vilibald Vuco, sin pjevača Siniše Vuce.

"Jedini je on od mojih prijatelja dovoljno lud da na ovo pristane", našalila se Domenica u najavi. Domenica, Vilibald i mentor Alan zaplesali su žestoki jive.

Majina najava zaintrigirala je dio gledatelja. Naime, najavila ga je kao Domenicinog prijatelja, a zatim dodala: "A šuška se da i...", nakon čega ju je zaustavio Mešin.

Maja ju je nakon nastupa direktno pitala je li joj Vilibald dečko, na što je Domenica priznala da je u vezi, no ne s Vilibaldom. "Imam dečka, što da ti kažem, ali nije on...", rekla je sramežljivo.

"Domenica me pozvala jer često znamo plesati na događanjima, drago mi je da me pozvala i veselim se nedjelji", kazao je uoči emisije Vilibald.

Igrao za Rudeš

Vilibald je nogometaš koji je jedno vrijeme igrao za NK Rudeš, nakon čega je otišao igrati u Španjolsku za B momčad Alavesa. Vilibald je počeo igrati nogomet u Dalmatincu, zatim je igrao u Hajduku, a kad se obitelj preselila u Zagreb, igrao je za Dragovoljac (za koji je tata napisao himnu) i Stupnik prije nego što je otišao u Rudeš.

"Volim ja muziku, znam svirati bubnjeve, ali nogomet mi je uvijek bio na prvom mjestu. Presudio je Ronaldinho, koji je obilježio moje odrastanje i tata me morao upisati na nogomet", rekao je jednom prilikom Vilibald.

Ponos na sina ne krije ni poznati tata.

"Mali igra nogomet, ima svoju karijeru, cijeli život radi i trenira. Zaslužio je uspjeh, sve mu se vraća. Polako, ali sigurno napreduje", komentirao je jednom Vuco sinovu karijeru.

Pročitajte više