Wayne je nagrabusio: Rooneyjeva žena pobjesnila i nazvala brinetu zbog koje je uhićen

Foto: Instagram/Twitter

SUPRUGA Waynea Rooneyja bijesna se vratila s odmora na Mallorci, nakon što je on uhićen u pijanom stanju tijekom vožnje s dosad nepoznatom 29-godišnjom Laurom Simpson.

Trudna Coleen navodno je zvala seksi brinetu. "Rekla mi je da joj ispričam što se dogodilo. Nije joj baš bilo drago što smo taksijem išli od kluba do mog automobila", rekla je Simpson koja preko interneta, kako je otkrio Daily Mail, traži "sugar daddyja", točnije "starijeg financijski nadmoćnog muškarca koji bi joj mjesečno davao 6000 funti".

Rooneyjeva žena navodno je brinetu kontaktirala još s Mallorce i to preko Instagrama, a sada je preko telefona tražila sve detalje njihove pijane zajedničke noći.

Daily Mail piše da je Rooneyjev brak zbog ovoga u krizi te da je Coleen u njihovo domu vikala na supruga i govorila mu: "Kako si mi ovo mogao napraviti dok sam trudna? Kako možeš biti tako glup? Cijeli svijet mi se smije! Zašto nisi taksijem išao kući?"

Njezini prijatelji tvrde da Coleen nikad nije bila ovako bijesna, no vjeruju da ovo ipak neće dovesti do razvoda. "Vrijeme će pokazati kako će prebroditi ovo, Coleen misli da samo ona može spasiti taj brak", rekli su.

Simpson je ranije otkrila da bi ona i Rooney vjerojatno proveli noć zajedno da ih policija nije zaustavila.

Pročitajte više