Wayne Rooney djevojci priprema spektakularnu svadbu

ENGLESKI nogometni reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney, nakon šest godina veze odlučio je oženiti svoju djevojku Coleen McLoughlin. Iako se nagađalo kako će se vjenčanje održati u Engleskoj, mladi par je odlučio kako će ceremonija, vrijedna tri milijuna funti, ipak biti u južnoj Francuskoj.

Raskošnom piru prisustvovat će 60 obitelji i stotine prijatelja za koje su mladenci organizirali prijevoz i smještaj do francuskog mjesta Côte D’Azura, gdje će se jedno drugome zavjetovati do kraja života. Međutim, Rooney i Coleen žele da mjesto i vrijeme vjenčanja ostane tajna do posljednjeg trenutka, tako da nitko od uzvanika još uvijek ne zna kad točno kreću na četverodnevno slavlje. Prema nagađanjima stranih medija, ceremonija je zakazana za 12. lipnja.

Vjenčanica vrijedna sto tisuća funti

Collen je za "najljepši dan u ženinom životu" odabrala vjenčanicu boje slonovače vrijednu sto tisuća funti, a kupila ju je u ekskluzivnom njujorškom salonu Marchesa. Prije same ceremonije mladenci će organizirati svečani tematski bal na kojem će se morati poštivati "dress code", odnosno, nositi bijelo ili crno. Par je već dogovorio kako će ekskluzivna prava na fotografije s vjenčanja prodati jednom engleskom tabloidu, a novac od ugovora pokloniti u humanitarne svrhe.

22-godišnji Wayne Rooney nerijetko je uspoređivan s najvećim nogometnim imenom svijeta - Diegom Maradonom. Kada mu je bilo samo 17 godina, punuđen mu je transfer vrijedan 31 milijun funti iz kluba Everton u najjači engleski klub, što Rooney, naravno, nije mogao odbiti. Taj mu je ugovor osigurao čvrsto treće mjesto najbolje plaćenih nogometaša svijeta, odmah iza Ronaldhina i Davida Beckhama.

Za razliku od radišnog Waynea, njegova buduća supruga Coleen u Engleskoj je poznata isključivo kao "žena nogometaša", ili pak "prodavačica magle". Engleski su je tabloidi proglasili "neradnicom kojoj je jedini posao šopingiranje i sunčanje". Nakon što ju je Wayne zaprosio u listopadu 2003. godine, poklonivši joj prsten vrijedan 47 tisuća funti, Collen je napustila školovanje kako bi odigrala manju ulogu u engleskoj sapunici "Hollyoaks".

Wayne priznao da je noć proveo u društvu prostitutke

Mladi par trenutačno živi na pitoresknom seoskom imanju u Prestburyju u Chesireu vrijednom 4,25 milijuna funti. Nekoliko tisuća metara kvadratnih soba, kuhinja i raznih prostorija upotpunili su kino dvoranom, bazenom, teretanom, sobom za igranje te salonom za objedovanje.

Wayne Rooney i Collen McLoughlin upoznali su se kada su pohađali zadnju godinu srednje škole. U šest godina, koliko su zajedno, veza im je na jako klimavim nogama bila samo jednom. Naime, Rooney je priznao kako je nekoliko noći proveo u društvu prostitutke u jednom liverpulskom bordelu, no Coleen mu je prijevaru oprostila te se odlučila vezati uz njega do kraja života.

L.V.

Pročitajte više