"Wayne Rooney u krevetu nije baš vješt kao na nogometnom terenu"

ELITNA prostitutka i ljubavnica Wayne Rooneya, Jennifer Thompson, postala je planetarno poznata nakon što je prodala priču o aferi sa slavnim nogomatašem. 21-godišnja prostitutka otkrila je i detalje iz njihove postelje, a kako tvrdi - Rooney i nije baš nešto kada je seks u pitanju. "Seks s Rooneyjem je bio loš i pomalo dosadan. Htio je jednostavan seks s malo grubosti, ali ništa značajno", kaže Jennifer koju je jako naljutilo kada ju je nogometaš pozvao u luksuznu vilu u kojoj živi sa suprugom.

"Pomislila sam da ne mogu napraviti takvo nešto, otići u kuću u kojoj živi sa suprugom. Jedna stvar je plaćati djevojci seks, ali plaćati joj da se seksa s tobom u obiteljskoj kući, dok je trudna supruga u bolnici, zaista je previše. Posebice kada znate da možete birati bilo koje drugo mjesto gdje biste se mogli družiti", kaže 21-godišnjakinja i dodaje da joj je obitelj najvažnija stvar na svijetu.

Naime, na svom My Space profilu Jennifer za sebe piše da je partijanerica, ali i katolkinja. "Imam 20 godina. Živim u Boltonu. Trenutno tražim posao modela. Obiteljska sam osoba i volim svoju familiju. Ništa me ne veseli nego kada se probudim ujutro i znam da imam najbolju obitelj i prijatelje na svijetu", piše mlađahna prostitutka koja je engleskom reprezentativcu sat vremena seksa naplaćivala 200 funti iako je znala da je oženjen te da očekuje sina.

Wayne supruzi poslao SMS, upozorio ju je da će u medijima osvanuti priča o njegovom preljubu



"Wayne me obasipao seksi porukama i plaćao ogromne količine novca. Nije ga bilo briga što izdaje Coleen. Wayne je uživao u svim našim izlascima i nije brinuo oko toga što čini svojoj ženi. Mislim da za sebe vjeruje da je nepobjediv i nedodirljiv. Ne bih voljela da netko meni to radi, osobito ako sam trudna", izjavila je Jennifer koja je navodno imala afere s još trojicom Rooneyjevih suigrača.

Kako pišu britanski mediji, Rooney je supruzi poslao SMS u kojem je pisao da će biti objavljena priča o njegovoj aferi s Jennifer Thomspon. Ljutita Coleen, koja je u tom trenu bila kod frizera, otišla je kući, spakirala kofere i odselila se kod roditelja. Prijatelji para za otočke medije otkrili su da će Coleen vjerojatno s vremenom oprostiti suprugu iako je već jednom to napravila, netom prije nego što se udala za njega. Wayne ju je tada također prevario s prostitutkom.

Pročitajte više