Wentworth Miller godinu dana u vezi s dečkom?

U NEKOLIKO se navrata pisalo o seksualnim sklonostima ljepotana iz serije "Zakon braće", no popularni glumac nikad nije reagirao na različite napise o njegovoj navodnoj homoseksualnosti. Paparazzi su ga ovih dana snimili s glumcem Lukeom McFarlaneom, koji je davno objavio kako je gay, i s kojim Miller navodno hoda već godinu dana.

O Wentworthu Milleru sanjaju djevojke diljem svijeta, no čini se kako mladi i sve popularniji glumac sanja o dečkima, barem tako tvrde njegovi "prijatelji", navodno jako razočarani zbog činjenice da ljepotan ne želi priznati kako je homoseksualac. Ovih se dana Miller intenzivno druži s kolegom Lukeom McFarlaneom, koji je "iz ormara izišao" priznavši da je neko vrijeme proveo u vezi s T.R. Knightom, također glumcem.

Wentworth Miller i Luke McFarlane navodno hodaju već godinu dana i nerijetko zajedno odlaze na poslovna putovanja. "Wentworth se prilično povukao u sebe otkad je poznat, i stalno je uplašen zbog svoje seksualnosti. Ne želi da se o tome piše, pa ga nerviraju stalni upiti medija i prilično je živčan kad mu se na snimanjima pridruži Luke", tvrdi izvor i dodaje kako su glumci nedavno zajedno boravili u Kini, gdje je Miller snimao nekoliko reklama.

Unatoč ljubavi koja, prema riječima "prijatelja", uspješno odolijeva problemima zbog Wentworthovog inzistiranja na tajnosti, par nema namjeru tako skoro započeti zajednički život. Miller se navodno boji paparazza koji bi brzinom svjetlosti došli do (vrućih?) zajedničkih fotografija, što bi uzrokovalo pad broja poludjelih obožavateljica, pa i osudu javnosti - iako u Hollywoodu pitanje seksualnosti više doista nije vruća tema.

D.K.

Pročitajte više