Wyclef Jean preklinje Brada Pitta i Angelinu Jolie: Molim vas, posvojite dijete s Haitija!

WYCLEF JEAN zamolio je Angelinu Jolie i Brada Pitta da svoju veliku obitelj prošire posvajanjem djeteta iz Haitija. Glazbenik je rođen na Haitiju i preko svoje zaklade "Yele Haiti" već godinama pomaže tamošnjem stanovništvu. Mnoge su zvijezde donirale njegovu zakladu nakon razornog potresa koji je pogodio zemlju početkom ove godine.

"Brad i Angie, molim vas! Molim vas, posvojite dijete s Haitija", apelirao je Jean na festivalu Nickelodeon Mega Music u New Yorku. Iako je njegova humanitarna zaklada bila predmetom kritike nakon potresa na Haitiju zbog loše organizacije i utaje novca, Jean je istaknuo kako mu je uvijek bio cilj pomoći najmlađim Haićanima koji su posebno ugroženi zbog rastuće trgovine djecom. "Imam toliko slavnih prijatelja koji su poduprli naš cilj i nastavljaju mi pružati podršku. Naš posao je pomoći toj djeci i dati im priliku. Ako im damo priliku, imat će bolju budućnost", istaknuo je glazbenik.

Angelina Jolie posjetila je Haiti u veljači i zajedno s Bradom Pittom pridonijela radu Wyclefove zaklade. "Uvijek sam otvorena za posvajanje djece diljem svijeta. Mi smo takva obitelj. Brad i ja razgovaramo o tome, ali trenutno nam to nije prioritet", izjavila je nedavno Angelina. Wyclef Jean je i prije davao slavnom paru savjete o djeci. "Sjećam se mog posljednjeg razgovora s njom, vjerojatno o Zaharinoj kosi i o tome kako je oštra. Sad koriste proizvode Carol's Daughter za njenu kosu", izjavio je Wyclef.

Pročitajte više