Yasmin Chemin: Sammir i ja nismo prekinuli, imam problema u trudnoći pa ne mogu doći

JUČER su domaći mediji objavili informaciju prema kojoj je nogometaš Dinama, Sammir, prekinuo s trudnom zaručnicom Yasmin Chemin. Kada je prije mjesec dana otkriveno da je trudna i nosi sina, bilo je jasno da su ona i Sammir presretni. Ipak, vijesti o nestabilnostima u njihovoj vezi nikako da se stišaju. Jučer su se mediji uhvatili statusa lijepe Yasmin na Twitteru, u kojemu je napisala kako se zbog nekih ljudi ne isplati biti tužan niti zbog istih treba plakati. Inače, status je star oko dva mjeseca, a lako se može zaključiti da se nije odnosio na njezinog zaručnika.

Stoga smo za komentar upitali samu Yasmin, koja već neko vrijeme boravi u rodnom Brazilu. "Informacije o prekidu nisu istinite. Imam manjih problema u trudnoći i ne mogu dolaziti u Hrvatsku, moram se brinuti za dijete kako bi sve prošlo u redu. Nije ništa teško ili zabrinjavajuće, samo što više ne mogu podnijeti osam sati leta avionom, moglo bi biti opasno s obzirom na to da mi je trudnoća malo teška", rekla je profesorica engleskog za Index.

Yasmin i Sammir imali su prije nešto više od godinu dana probleme u vezi. Tada je izjavila da je nogometaš neozbiljan te da ga zanimaju samo izlasci i djevojke. Ipak, u međuvremenu su informacije o prekidu njihove veze utihnule, a Yasmin je doletjela u Zagreb i vratila svoju vezu na prave staze. Otad Brazilci uživaju u ljubavi, a uskoro im se treba roditi sinčić Noah.

Pročitajte više