Youtuber prikazao odlazak balkanske obitelji na more, ljudi oduševljeni: "Sve istina"

Screenshot: Youtube

MLADI bosanskohercegovački youtuber Sead Hrustanović oduševio je brojne ljude na internetu videom u kojem je na šaljiv način prikazao kako se balkanske majke ponašaju na moru.

Sead, Travničanin koji živi u Sloveniji, i inače na šaljiv način prikazuje svakodnevni život u Bosni i Hercegovini, a prije nekoliko dana podijelio je skeč u kojem je prikazao odlazak obitelji na more, majke i dvoje djece, Amira i Senade. Na plažu su stigli rano, malo se okupali, a potom je mama Mujesira pripremila ručak koji se sastojao od rajčice, paštete, kifle, a ponijela je čak i lonac graha.

Kada su krenuli s plaže da se malo odmore jer je sunce prejako, ručnike su ostavili kako bi sačuvali mjesto. Njegov satirični video oduševio je mnoge gledatelje koji su mu u komentarima ostavili brojne pozitivne reakcije.

"Kralj! Nasmiješ me u svakom svom videu! Riječi hvale samo za tebe, legendo", "Seade prava morska priča. Pozdrav i podrška za trud", "Bravo, svaka čast Seade, u ovo vrijeme stresa i tenzija uspijevaš nas nasmijati", "Sve istina, posebno ovo s ručnicima", samo su neki od stotina pozitivnih komentara. Na YouTubeu, Instagramu i TikToku ovaj video je dosad skupio preko pola milijuna pregleda.

Pročitajte više