Youtuber za kojeg se pričalo da je spavao s Kanyeom završio u bolnici nakon nesreće

Foto: Instagram

YOUTUBE zvijezda Jeffree Star završio je u bolnici nakon automobilske nesreće, a njegovi su brojni pratitelji o tome obaviješteni putem društvenih mreža. 

"Prije nekoliko sati Jeffree i Daniel sudjelovali su u teškoj prometnoj nesreći. Automobil se prevrnuo tri puta nakon što su naletjeli na led na cesti. Obavijestit ćemo vas o njihovom stanju nakon što nam liječnici daju više informacija. Tako smo zahvalni što su obojica živi", stoji na Jeffreejevom Twitteru uz fotku youtubera u bolničkom krevetu dok ga prijatelj Daniel Lucas drži za ruku. 

Iz policije su za časopis People potvrdili da je Jeffree vozio, da su obojica bili vezani pojasom te da nisu bili pod utjecajem droge ili alkohola. 

Jeffree se sam javio nekoliko sati kasnije i otkrio kako se osjeća. 

"Jutros smo proživjeli jedan od najstrašnijih trenutaka u životima. Zahvalan sam što sam još ovdje. Bol je nepodnošljiva jer sam slomio dio leđa, a imam i pukotine na kralješnici. Liječnik kaže da će oporavak trajati nekoliko mjeseci, no da ću se potpuno oporaviti", napisao je. 

Inače, Jeffreeja na YouTubeu prati 16.5 milijuna ljudi, a poznat je i po brojnim YouTube dramama i svađama koje su ga učinile jednim od najomraženijih likova na sceni. 

Bio je optužen za zlostavljanje tinejdžera beskućnika, a puno pozornosti privukao mu je bizaran trač da je spavao s Kanyeom Westom

Sudjelovao je u medijskim progonima brojnih slavnih youtubera, poput Jamesa Charlesa prošle godine.

Pročitajte više