Youtuberica koju prati milijun ljudi tvrdi da dame o ovim stvarima ne smiju pričati

Foto: Instagram

SAMOPROZVANA učiteljica elegancije Anna Bey, koju na YouTubeu prati više od milijun ljudi, dala je savjete za, kako kaže, elegantan i profinjen život. U jednom od posljednjih videa detaljno je opisala o kojim stvarima otmjene žene ne smiju razgovarati - ako žele ostati otmjene. 

Anna prvenstveno inzistira na tome da žene nikada ne bi trebale dijeliti svoje planove jer to, prema njenom mišljenju, znači da je manje vjerojatno da će same juriti svoje snove.

Također, svaka priča o novcu strogo je zabranjena, tvrdi ova youtuberica. Kaže da je neprimjereno raspravljati o tome koliko tko zarađuje i da često to zvuči kao hvalisanje. Napominje i da bi elegantne dame trebale što manje pričati o vjerskim uvjerenjima i politici kako ne bi uvrijedile ljude oko sebe.

Predložila je ženama i da ne razgovaraju o ljubavnom životu, što uključuje tračanje muškaraca prijateljima ili pričanje o seksualnom životu. Tu je, kaže, izuzetna situacija ako se osjećate loše ili povrijeđeno pa se povjerite bliskim osobama u vašem životu.

"Elegantne dame nikad ne ogovaraju", napominje Anna. Youtuberica mrzi "kraljice drame" te im savjetuje da svoje privatne probleme riješe najbolje što mogu umjesto da prave od njih dramu. 

Pročitajte više