Za dva dana je Eurosong. Ovako Baby Lasagna stoji na eurovizijskim kladionicama

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Samo dva dana dijele nas od prve polufinalne večeri ovogodišnjeg Eurosonga, kada nastupa Baby Lasagna. Drugo polufinale na rasporedu je dva dana poslije, 9. svibnja, a veliko finale je 11. svibnja. 

Baby Lasagna ovih dana dodatno je učvrstio svoje prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama. Hrvatskoj eurovizijske kladionice sada daju 25% šanse za pobjedu, što je za jedan posto više nego prije dva dana. Švicarska je i dalje na drugom mjestu sa 17% šanse za pobjedu.

Kod Ukrajine i Italije stanje je nepromijenjeno. Ukrajinke su na trećem mjestu s 14% šanse, a Angelina Mago na četvrtom s 12%. No Nizozemska je u odnosu na prije dva dana pala za 2% te je sada na 8%. 

Službeno je počeo eurovizijski tjedan

Sudionici ovogodišnjeg Eurosonga prošetali su tirkiznim tepihom u švedskom Malmöu. To je službena ceremonija otvaranja Eurosonga na kojoj svake godine budu svi predstavnici, kao i stotine obožavatelja tog glazbenog natjecanja.

Na tepihu se pojavio i Baby Lasagna. Odmah na početku napomenuo je kako je umoran. Za otvorenje Eurosonga odjenuo je upečatljivu modnu kombinaciju. Majica je inspirirana tabletićima, koje je Marko uključio i u svoj nastup, a s obzirom na to da je ona bijela, odjenuo je crvenu jaknu kako bi outfitom dobio boje Hrvatske. "Samo nedostaje plava", rekao je.

Pročitajte više