Za njih zatvorili katedralu: El Chapova kći udala se za nećaka "barunice droge"

Foto: Instagram/Facebook/Twitter

KĆI jednog od najpoznatijih narkomafijaša Joaquina Guzmana, poznatijeg kao El Chapo, udala se za nećaka još jedne članice kartela svog oca u meksičkom gradu Culiacanu. 

Alejandrina Gisselle Guzman (38) udala se za Edgara Cazaresa, nećaka Blance Margarite Cazares koja nosi nadimak "barunica droge". 

Vjenčanje je održano 25. siječnja, a snimke i fotografije s raskošne proslave tek su se sad pojavile na društvenim mrežama. 

Prema pisanju meksičkih medija, mladenci su na vjenčanje zbog osiguranja stigli u oklopnim vozilima. Kako njen otac nije bio prisutan budući da trenutno odslužuje doživotnu kaznu u zatvoru, Alejandrina je zaplesala s majkom Mariom, El Chapovom prvom ženom. 

Mladenka se pojavila u čipkastoj bijeloj vjenčanici s tijarom na glavi dok je mladoženja odjenuo svijetlo odijelo. Slavlje je održano u resortu Alma Grande, a uzvanike je zabavljao bend Calibre 50 i pjevač Julion Alvarez. 

Samo vjenčanje održano je u katedrali koja je tom prilikom zatvorena za javnost, što je izazvalo kritike. 

"Ovo je podsjetnik koliko je u ovom društvu ukorijenjena i moćna obitelj Guzman. Oni su ovdje dio elite. Tako ih tretiraju drugi pripadnici elite, uključujući i Crkvu", rekao Falko Ernst, internacionalni analitičar za Meksiko. 

Pročitajte više