Zaboravite na zivkanje majstora! Ovaj internet spajate sami

Foto: Press

ZAMISLITE situaciju u kojoj hitno trebate preseliti u novi stan. Možda ste prekinuli s boljom polovicom ili zbog posla odlazite u drugi grad. Pakirate kofere, nosite uspomene ali nešto ne možete ponijeti sa sobom. Baš poput sportaša koji na terenu ostavljaju svoje srce, vi morate na staroj lokaciji ostaviti svoj internetski priključak. A bez interneta ne možete. Surfanje, glazba, online knjige, 'skajpanje' s prijateljima ili poslovnim partnerima… te stvari ne mogu čekati. Na novoj lokaciji zovete teleoperatere, tražite ponude i zaključujete kako ćete majstora koji vam treba aktivirati uslugu čekati tjednima, možda i mjesecima. No srećom, postoji internet koji možete spojiti sami, brzo i bez zivkanja tehničara ili instalatera.

U tri koraka do surfanja bez granica

Mogli bismo sada stavljati vremenske usporedbe i reći vam kako ćete za spajanje ovog interneta potrošiti manje vremena nego na kuhanje jutarnje kave ili da ćete ga spojiti brže nego što Usain Bolt otrči 200 metara, ali nećemo. Dovoljno vam je znati da ćete ga instalirati brzo i u 3 koraka:

  1. Otvorite kutiju i izvadite router
  2. Umetnite SIM karticu
  3. Uključite ga u struju

Bravo majstori, budite ponosni na sebe. Imate internetski priključak, neograničeno surfanje i mogućnost prenošenja routera gdje god želite.

Koji je to "magičan" internet i u čemu je caka?

Tele2 pokućni internet. Cake nema. Pokućni funkcionira kao “Plug and Play” sustav, nudi neograničen internetski promet, a susjedi će biti presretni (ako im date šifru) sve dok im ga ne oduzmete i jednostavno odnesete na drugu lokaciju. Kako? Pokućni internet je prijenosan pa sada još lakše imate pristup internetu dok ste na odmoru u vikendici ili u novom stanu. Isključite router iz struje i jednostavno ga uključite na novoj lokaciji. Život bez interneta danas je gotovo nezamisliv, pa nema smisla priključak čekati tjednima i mjesecima, ako ne morate.

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GIGABAJTA za 169 kuna. Za dodatnih 95 kuna mjesečno uz ruter za pokućni dolaze i dva Samsung Galaxy Tab A 10.1 tableta, kako bi surfanje bilo neograničeno na više uređaja, s kime god njih odlučili podijeliti.

Pročitajte više