Zaboravljeni Danijel Popović uskoro bi mogao propjevati u zatvoru

ZBOG NEBRIGE o svojoj djeci propala jugoslavenska glazbena zvijezda Danijel Popović možda će završiti iza rešetaka - punih trinaest godina sinu Sebastianu i kćerki Isabelli nije plaćao alimentaciju pod izlikom kako "nema, niti ne želi dati".

Kada se skupi sve što duguje ukupan iznos, koji bi trebao uplatiti na račun bivšoj supruzi Sanji Bjedov, raste do 219.271,80 kuna, uz još neke kamate koje duguje za kćer Isabellu. Ukoliko "Mister Kožne Hlače" Danijel ne isplati cijeli iznos, dug bi mogao odrađivati na prisilnom radu u državnim ili čak  kazneno-popravnim institucijama.

Drugim riječima, Danijel Popović bi uskoro mogao mikrofon zamijeniti sa svrdlom kojim bi bušio rupe u namještaju za kaznionicu u Lepoglavi ili bi čak, što je izglednije, s obzirom na rješenje postupka, mogao prosjediti u zatvoru poprilično vremensko razdoblje. To njemu, s obzirom da je u Lepoglavi proveo deset dana jer je krivotvorio registarske tablice, neće biti neki problem - jer je s redarima vjerojatno već na "bok, bok".

"Vozi Porschea, a djeci je odbijao trinaest godina plaćati 700 kuna mjesečno"

"Danijel i ja nikada nismo imali korektan odnos. Naravno, sasuo me s brdo svojih nepotrebnih komentara, ali mu je jedni cilj od početka bio pobjeći od problema. Vozi Porschea, a djeci je odbijao trinaest godina plaćati 700 kuna mjesečno", rekla je Sanja Bjedov, a njen odvjetnik Marko Samaržija nadovezao se kako je "opravdana sumnja da je Danijel Popović počinio kazneno djelo i propustio uzdržavanje", što znači da je kazneni postupak protiv ex-Yu zvijezde već pokrenut te da se cijeli postupak vodi pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu.

Ako se obistine nagađanja kako će u Lepoglavu, sigurno će biti zanimljivo pratiti kako glazbena ptičica Danijel iza rešetaka svoje sustanare do ranih jutarnjih sati pili sa "Đu-u-u-u-li"!

Lana Vukičević

Pročitajte više