Zabranjeno pušenje nastupilo u Zagrebu s novom pjevačicom

Foto: Press/Zeljko Hladika/PIXSELL

ZABRANJENO PUŠENJE nastupilo je sinoć u zagrebačkom Hala Parku pred 2000 ljudi. 

Točno godinu dana od njihovog posljednjeg pojavljivanja u otvorenom prostoru Hale, Sejo Sexon i njegov bend koncertno su promovirali aktualni, dvostruki studijski album Karamba! koji je objavljen u lipnju. Pred oduševljenom zagrebačkom publikom nastupila je i nova pjevačica u bendu, Angie Zebec.

Svirali preko tri sata

Koncertnu je večer otvorila mlada rock grupa Teret. Zabranjeno se pušenje na pozornicu popelo u 21:15 sati, a svirkom u trajanju od 3 sata i 15 minuta zagrebačku su  ''raju'', uz pjesme s novog dvostrukog albuma, proveli kroz najsjajnije trenutke svoje bogate diskografije.

Pjesme kao što su Ne okreći se sine, Polovni Fender i napuknuti Shure i Ekrem nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a Halom su se orili i evergreeni  Karabaja, Djevojčice kojima miriše koža, Jugo 45 i Zenica Blues. Bendu se na bini pridružio i blues glazbenik Tomislav Goluban koji je usnom harmonikom starim hitovima benda dao novu, svježu dimenziju. 

Pjevali Mišin hit

Kao šećer na kraju, publika je s bendom otpjevala Fildžan viška, a koncertni je doživljaj na bisu zakucala a capella verzija legendarne Mišine Ako me ostaviš.

Dvostruki album Karamba!, snimljen četiri godine nakon studijskog albuma Šok i nevjerica te albuma Live in Skenderija 2018, donosi 16 novih pjesama. Kao autori većine pjesama na albumu potpisani su frontmen benda Sejo Sexon i gitarist Toni Lović, pored kojih su na albumu svirali i članovi grupe Branko Trajkov Trak, Robert Boldižar, Dejan Orešković Klo i Angie Zebec, a specijalni gost je Tomislav Goluban na usnoj harmonici.

Pročitajte više