Zadnja osoba s kojom je razgovarala pjevačica Cranberriesa otkrila njene posljednje riječi

Foto: Wenn/Facebook

VIJEST o smrti Dolores O'Riordan šokirala je svijet. Pjevačica The Cranberriesa iznenada je preminula u 47. godini, a njeno je tijelo pronađeno u hotelu Park Lane u Londonu, kamo je došla snimiti obradu svog velikog hita Zombie u suradnji s rock bendom Bad Wolves.

Dan Waite, direktor kompanije Eleven Seven Music, s kojim je dotični bend surađivao tijekom snimanja svog novog albuma, otkrio je da je primio glasovnu poruku od Dolores noć prije njene smrti.

Mračna priča iza najvećeg hita Cranberriesa: Pjesma "Zombie" govori o strašnoj tragediji

"Šokirala me vijest da je moja prijateljica Dolores preminula. Ostavila mi je glasovnu poruku nešto iza ponoći u kojoj je rekla kako joj se sviđa obrada pjesme Zombie u izvedbi Bad Wolvesa i kako se veseli snimanju s njima. Zvučala je tako puno života. Šalila se i bila je vrlo uzbuđena zbog predstojećeg susreta sa mnom i mojom suprugom", ispričao je on za Mirror.

Bad Wolves su se također oglasili izrazivši svoje žaljenje zbog smrti pjevačice.

"Šokirani smo i ožalošćeni vijestima o Doloresinoj smrti koju smo primili samo nekoliko sati prije snimanja vokala za našu izvedbu pjesme Zombie. Oduvijek smo imali duboko poštovanje prema njoj kao umjetnici i pjevačici jer se nikad nije bojala ogoliti dušu kroz svoju glazbu i tekstove. Kad smo čuli da joj se sviđa naša verzija pjesme i da želi pjevati s nama, to je bio najveći kompliment koji neki bend može dobiti", napisali su na svojoj Facebook stranici.  

Pročitajte više