Zagrepčani bijesni: "Srbijafest, a ne Rujanfest, što niste otišli u Beograd?"

Foto: Instagram

JALA BRAT & Buba Corelli, Miroslav Ilić, Seka Aleksić i Željko Samardžić samo su neki od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Rujanfestu, ali se oko njih diglo najviše prašine. Rujanfest će se održati na zagrebačkom Bundeku od 13. do 22. rujna, a cijena ulaznice je 35 kuna, deset više nego lani.

Nakon što je objavljen poprilično bogat line-up koji osim spomenutih čine i Petar Grašo, Edo Maajka, Detour, Ljetno kino, Bang Bang, Maja Šuput, Bajaga i Instruktori te Klapa Šufit, na Facebook stranici Rujanfesta, osim onih koji se međusobno tagiraju i planiraju na čiji koncert moraju obvezno otići, pojavilo se puno onih koji negoduju.

"Kakva tragedija grada Zagreba", piše jedna nezadovoljna Zagrepčanka, dok jedan gospodin zaključuje: "Cela Jugoslavija".

"Ovo je odavno postala sprdnja....Koje to cajkuše dovodite???" žali se druga korisnica Facebooka.

"Ajte vi lijepo na neku livadu van Zg..pa ko voli nek izvoli..!!!!!" piše jedna gospođa, očito zaboravljajući da je Bandić, kad je raskrstio s Rujanfestom i pokrenuo Bundekfest, obećavao da neće biti cajki pa mu je Bundekfest propao.

"Srbija fest, ne rujan fest katastrofa, što niste išli u Beograd to organizirat", pita se jedan mladić, dok drugi zaključuje: "Ovo treba bojkotirati."

"Ne može biti Rujanfest u Zagrebu. Izvođači nemaju veze sa Zagrebom. Septembarfest", piše gospodin kod kojeg smo morali ispraviti riječ "septembar" jer je nije uspio točno napisati.

Ima i onih kojima nije jasno o čemu se tu točno raspravlja.

"Ne znam kaj se neki čude ko pura dreku! Cajke se svakodnevno i svakonoćno slušaju po Hrvatskoj pa nisam vidjela neko čuđenje. Iako su ovi izvođači daleko od toga", poručuje jedna Zagrepčanka.

 

Pročitajte više