Zagrepčanin Ivan nije mogao s frendovima na put, ali oni su našli urnebesan način kako da ga povedu

Foto: Facebook

IVAN, Alen te braća Dino i Deni najbolji su prijatelji iz Zagreba koji su dugo planirali zajedničko putovanje - od Bugarske preko Turske, Grčke, Makedonije i Albanije do Crne Gore.

Međutim, Ivan je nekoliko mjeseci ranije dobio sina Roka te se nije mogao pridružiti prijateljima na putovanju. Ipak, oni su smislili način kako da Ivan u svakom trenutku putovanja bude s njima - isprintali su ga.

Da, dobro ste pročitali i dobro vidite. Ovi urnebesni dečki izradili su prijatelja od pleksiglasa (da može i u vodu) i vukli ga (i još uvijek ga vuku) po svim mjestima, gradovima i državama u kojima su bili. Ivan je tako bio na kupanju na obali Crnog mora, "pio" je po raznim kafićima i klubovima, obišao brojne turističke znamenitosti Bugarske, Makedonije, Turske, Grčke i Albanije, družio se sa spasiocima, konobarima pa čak i policajcima, a vjerni prijatelji su se brinuli za njega i nakon malo težih alkoholnih noći.

Pravilo je samo jedno - Ivan nikad ne smije biti sam u sobi.

Osim što su bili glavna atrakcija gdje god su se pojavili, ovi dečki su veoma brzo postali i hit na društvenim mrežama pa sada mnogi prate avanture Ivana od pleksija na Facebooku Alena Zlatka Nezirija koji sve dogodovštine dokumentira na svom Facebook profilu.

"Da, Ivan nije mogao s nama zbog rođenja malog Roka kojem sam ja kum. No, pridružit će nam se u Budvi gdje idemo danas iz Tirane. Onda ćemo svi zajedno 13.8. krenuti u Zadar", ispričao nam je Alen.

Osim što sve zabavlja njegova pleksi verzija, nema sumnje da ovih dana ima jako puno onih koji su veoma ljubomorni na Ivana zbog prijatelja koji su mu zaista priredili "putovanje" za pamćenje.

Pročitajte više