Zagrepčanin zaprosio curu Mariju na koncertu Sergeja Ćetkovića, rekla je da

Foto: Čitatelj Indexa

CRNOGORSKI pjevač Sergej Ćetković nastupio je u zagrebačkoj Areni na Valentinovo pred 8000 okupljenih obožavatelja. Koncert je bio prava romantična poslastica, a ni ovoga puta nije izostajalo iznenađenja. U jednom se trenutku na pozornicu popeo nepoznati mladić koji je tu večer za svoju djevojku učinio nezaboravnom.

"Kada sam te upoznao prije pola svog života, prije skoro 15 godina, nisam mogao ni pretpostaviti da ćemo završiti zajedno. Kada smo prohodali, nisam znao da će mi ovo biti najsretnijih deset godina mog života", započeo je mladić kada mu se na pozornici pridružila djevojka Marija.

Na oduševljenje svih prisutnih, mladić je Mariju zaprosio, a ona mu je tada izrekla sudbonosno "da".

Sam Ćetković priznao je da više i ne broji koliko su se puta ljudi zaručili tijekom njegovih koncerata, a koncert u zagrebačkoj Areni započeo je pjesmom Oči nikad ne stare, uz prigodne riječi.

"Dobra večer, Zagrebe. Dobra večer, zaljubljeni ljudi. Sretno oženjeni ljudi. Sretno neoženjeni ljudi. Večeras smo se okupili u velikom broju da zajedno proslavimo ljubav. Neka ljubav bude svakog dana. Jeste spremni za jednu romantičnu noć?" pozdravio je pjevač posjetitelje

Sergeju se na pozornici pridružio i pjevač Jure Brkljača te su u duetu otpjevali hit Prokleta bila. Sergej je kroz cijeli koncert publiku častio lijepim pjesmama i šalama, a jednom je mladiću dobacio i svoju kravatu uz riječi "tko ovo uhvati, ženi se". Našalio se na vlastiti račun i ispričao vic o Crnogorcima, a otpjevao je i poznatu pjesmu Dina Dvornika Zašto praviš slona od mene i tako odao počast preminulom kralju funka.

Večeras će na koncertu Sergeja Ćetkovića uživati Splićani u Spaladium Areni.
 

Pročitajte više