Zagrepčanka unijela kaos u bizarni srpski reality, već pala akcija pod plahtama

Screenshot: YouTube

IVA GRGURIĆ jedina je Hrvatica u kontroverznom srpskom reality showu "Zadruga". U kuću je ušla početkom rujna i već je postala jedna od glavnih akterica.

25-godišnja manekenka iz Zagreba odmah je privukla pozornost srpskih medija jer se i prije ulaska u kuću sukobila s Tarom Simov, i to zbog sustanara Vladimira Tomovića. "Ja sam odlučila izgraditi svoju karijeru i smatram da je ulazak u 'Zadrugu' odlična prečica za blistavu i kvalitetnu budućnost", rekla je Iva prije ulaska u show te je naglasila da voli biti u centru pažnje.

Naglasila je i da je trenutno sretno slobodna, a Srbi pišu da se već i ljubila u showu. Naime, Iva je završila u izolaciji sa Stefanom Karićem, a u jednom trenutku su spojili krevete i zavukli se pod pokrivače. 

Zgodna Iva je u showu privukla pozornost muških sustanara, a među njima i oženjenog Marka Janjuševića Janjuša koji ju je pitao "može li joj staviti ruku na dupe kad izađu". "Ne može", odgovorila mu je kratko i jasno Zagrepčanka koju su već proglasili Miss Zadruge.

Pročitajte više