Žanamari: Opet bih se slikala za Playboy, ali bez najintimnijih dijelova

Foto: Instagram

ŽANAMARI Perčić na svom je Instagram profilu pozvala pratitelje, kojih ima 154 tisuće, da joj postave pitanja na koja će odgovoriti. 

"Kad će tvoj sexy kalendar?" bilo je jedno od prvih postavljenih pitanja. "Spremam nešto puno bolje za ovo ljeto. Počinjem dizajnirati", odgovorila je Žanamari. 

Njeni su si pratitelji tada dali oduška i počeli s intimnijim pitanjima. "Bi li se ikad slikala za Playboy?" glasilo je pitanje. "Da, ali samo ovako kao 2012. godine, u sklopu intervjua kao fashion editorial. Ne želim baš plasirati svoje najintimnije dijelove na naslovnicu. Ne vidim smisao za sebe u tome", odgovorila je. 

Na pitanje je li ikad razmišljala o karijeri modela ili glumice Žanamari je odgovorila kako za prvo ima prenaglašene obline te je preniska, a gluma joj je zanimljiva, ali ne kao glazba. 

"Jesi li razmišljala o OnlyFansu? Mislim da bi tu zaradila milijune", bilo je pitanje. "Gle, iskreno, na toj platformi ima čak i puno mojih prijatelja glazbenika i fitness-trenera koji objavljuju kvalitetan sadržaj, ali kad ga žena ima, odmah je pretpostavka da je neki eksplicitan sadržaj i to se i očekuje. Da vas zaista zanima nešto kul, tipa moja fitness rutina ili kako snimam pjesme u studiju i slično, rado bih ga otvorila. Ali nekako imam osjećaj da to nije slučaj", odgovorila je Žanamari. 

Za kraj, na pitanje koja joj je najdraža pornostranica Žanamari je odgovorila internetskom adresom stranice svog muža Marija Perčića, poznatog i kao Joshua Macks, na kojoj on prodaje svoju glazbu.

Pročitajte više