Zanimljiv osvrt na još zanimljiviji život "oca Jackassa"

Samo nekoliko godina prije nego su Spike Jonze, Jeff Tremaine, Johnny Knoxville i sumanuta ekipa podjednako autodestruktivnih prijatelja osvojili MTV i pretvorili se u svjetski fenomen, jedan je Kanađanin radio upravo to iako je njegova slava bila daleko manja. Ralph Zavadil, zvijezda niskobudžetnog kabelskog showa "The Cap'n Video Show", pet je godina (1990-1995) mrcvario svoje tijelo sve dok ga jednog dana nisu zabranili nakon što je uhapšen zbog posjedovanja i prodaje narkotika. U kratkom je vremenu stvorio malu, ali vjernu skupinu obožavatelja, a jedan od njih odlučio je o njemu snimiti dokumentarni film.

Filmaš Jay Cheel, snimio je "Beauty Day" i ostatak svijeta upoznao sa Zavadilom, pionirom stupidne zabave koja je izrodila Toma Greena, Jackass i Dirty Sanchez i čovjeka koji se prilično hrabro uspoređuje s Nikolom Teslom.

Riječ je o malom nezavisnom filmu i golemom utjecaju koji je Ralph Zavadil imao na ono što smo vremenom počeli nazivati zabavom. Film se bavi njegovim životom i povratkom nakon petnaestogodišnjeg izbivanja s malih ekrana. Premijera je zakazana za kraj ožujka u New Yorku, a mi ostali prepušteni smo internetu kao jedinom mjestu koje će zadovoljiti naše filmske prohtjeve.

Pročitajte više