"Zar na Balkanu ne uče engleski?": Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge

Screenshot: X

JEDAN je Amerikanac na Twitteru razljutio mnoge svojim komentarom o Baby Lasagni. Dave iz Minnesote, koji se predstavlja kao bivši novinar popularnog portala Eurovoix, koji izvještava o Eurosongu, podijelio je video hrvatskog predstavnika i narugao se njegovom izgovoru engleskog.

"Jesam li ja jedini kojeg muči njegov 'engleski'? Zar na Balkanu ne uče engleski? Vjerojatno je to ipak zemlja trećeg svijeta", napisao je Dave, za kojeg je Twitter u međuvremenu dodao upozorenje da nema dokaza da je ikad bio zaposlenik Eurovoixa ili novinar za kojeg se predstavlja.

Ljudi su bijesni

"Je li ovo šala? Sram te bilo", napisala mu je jedna osoba, a on je odgovorio: "Njega treba biti sram što se natječe na Eurosongu s ovim levelom engleskog." "Imam samo jedno pitanje za tebe: jesi li Amerikanac?" pitala ga je druga. Kad joj je to potvrdio, dodala je: "Ništa, sve je jasno."

"Volio bih čuti tebe kako pričaš hrvatski", "Amerikanci: 'Engleski vam nije dobar.' Isto Amerikanci: 'Glavni grad Europe je Pariz'", "Ti govoriš engleski jer je to jedini jezik koji ti znaš. On govori engleski jer je to jedini jezik koji ti znaš", "Ti si rasist", "Koliko jezika ti znaš?" pišu mu tviteraši.

Pročitajte više