Zaražena je koronavirusom, a zbog svoje gluposti je u problemima: "Prijete mi smrću"

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Arielle Charnas iskoristila je privatne veze da se testira na koronavirus i pokazalo se da je pozitivna na koronavirus. Nakon toga, nije poštovala mjere izolacije te je čak i otputovala s obitelji u vikendicu u Hamptonsu. Sve je to izazvalo oštre kritike javnosti, a brend Nordstrom je objavio da su prekinuli suradnju s Arielle. 

Influencerica se nakon svega obratila fanovima pismom, u kojem navodi da joj nije bila namjera nikoga povrijediti te da njena obitelj, uključujući i dvije maloljetne kćeri, dobiva prijetnje smrću.

"Ispričavam se svima što sam nenamjerno naškodila tijekom donošenja svojih odluka. Za većinu nas, 11. ožujka označio je početak onoga što će postati naša nova, bolna svakodnevica. Proživljavamo isti strah, paniku i zabrinutost koju od tada osjeća cijela zemlja", napisala je Arielle.  

"Znam da sam zbog svog posla podložna kritikama javnosti i s tim sam se nosila. Međutim, sada primam prijetnje smrću, kao i cijela moja obitelj, uključujući dvije maloljetne kćeri. U ovom trenutku, sve što mogu učiniti je reći vam da sam došla do svojih odluka za koje mislim da su u najboljem interesu za moju obitelj i moju zajednicu", nastavila je Arielle. 

Pojasnila je kako je željela opisati svoje simptome i proces liječenja na društvenim mrežama, kako bi pomogla drugima koji se nađu u istoj situaciji.

"U očaju sam se obratila liječniku kojeg sam prethodno znala kako bih zatražila njegov savjet. Osim mene, testirani su i moj suprug i dadilja, i oni su također bili pozitivni. Dadilja je sama odlučila da bude s nama u karanteni, a ne da ide kući. Smatram da smo nevjerojatno sretni što smo imali tako brz pristup medicinskoj skrbi i razumijem da je to daleko od stvarnosti za ogromnu većinu ljudi u ovoj zemlji", zaključila je Charnas. 

Charnas je i zaplakala pred kamerom kako bi joj fanovi oprostili, no njena obraćanja naišla su na podijeljene reakcije pratitelja.

Dok se jedni slažu s Arielle i podržavaju njenu obitelj, drugi i dalje ne odobravaju njene postupke nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus.

"Napustila si svoj stan na Manhattanu samo 7 dana nakon što si saznala da si pozitivna na covid-19. Čini se kako nisi slijedila upute svog liječnika", Sama sebe si dovela u ovu situaciju, prestani cmizdriti. Upute su vrlo jasne", "Ne bi me čudilo da opet izbrišeš sve negativne komentare", pisali su ljutiti pratitelji. 

Pročitajte više