Zaručila se kći Georgea Busha

BIJELA Kuća danas je objavila kako se 24-godišnja Jenna Bush, kći američkog predsjednika, zaručila za 28-godišnjeg Johna Hagera. Nakon dvogodišnje veze, George Bush konačno je dao ruku svoje kćeri bivšem pomoćniku u Bijeloj Kući, koji također ima "politički pedigre". Njegov je otac, naime, predsjednik Republikanske stranke Virginije.

Iako još nije poznat datum spektakularnog vjenčanja, javnosti je danas službeno priopćeno da se jedna od kćeri Georgea Busha, 24-godišnja Jenna, uskoro udaje za dugogodišnjeg dečka Henryja Hagera, javlja CNN. Time je konačno završila popularna američka kladionica u kojoj su tamošnji stanovnici predviđali koja će od poznatih blizanki Bush, Jenna ili Barbara, prije stati pred oltar.

Nedugo nakon što je postao predsjednikom SAD-a, George Bush suočio se s nezgodnom situacijom - paparazzi su doslovno proganjali njegove dvije kćeri, koje se pak nisu znale nositi s publicitetom, pa su redovito boravile na naslovnicama tamošnjih tabloida. Posljednjih nekoliko godina u medijima se pojavljuju rijetko, pa se za vezu Jenne Bush i njezinog budućeg supruga dugo uopće nije znalo.

D.K.

Pročitajte više