Zasmetala mu je jedna stvar: Boris Đurđević progovorio o Indirinom odlasku iz Colonije

Foto: Facebook

NAKON što je Indira Levak na društvenim mrežama objavila da napušta grupu Colonija, na isti se način obožavateljima obratio drugi dio grupe, Boris Đurđević.

"Ovim putem Vam se obraćam kao autor, producent i osnivač grupe Colonia. Prije svega, želim zahvaliti svima vama na prekrasnim godinama koje smo proveli u pjesmama i stihovima grupe Colonia.

Nažalost, nakon punih 20 godina rada benda, pjevačica Indira Levak napustila je grupu.
Referirao bih se kratko vezano na nastalu situaciju i to samo na naslove u medijima poput 'Nema više Colonije'. Istina je da Indira Levak više nije pjevačica grupe Colonia, no isto tako mogu potvrditi da Colonia ide dalje; i dalje ću stvarati nove pjesme u prepoznatljivom zvuku.

U ovom trenutku mogu najaviti da se intenzivno radi na novom, tzv. best of projektu gdje ćemo u pop akustičnom izdanju obraditi najveće Colonijine hitove koji su obilježili protekla dva desetljeća domaće glazbene scene.

S tom mišlju želim završiti ovu izjavu te se u miru posvetiti novim pjesmama, idejama i projektima koje ću, kao i proteklih 12 godina, realizirati u suradnji s diskografskom kućom Menart", napisao je. 

Pročitajte više