Zaštitar Britney Spears: Bivši suprug joj je pokušao ući u spavaću sobu

Foto: EPA

JASON ALEXANDER, bivši suprug pjevačice Britney Spears s kojim je u braku bila otprilike 55 sati, navodno je pokušao ući u njezinu spavaću sobu dok je ona bila u njoj na dan njezina vjenčanja sa Samom Asgharijem.

Njezin bivši zaštitar svjedočio je na sudu i otkrio da je Alexander pokušao otvoriti vrata njezine spavaće sobe dok se Britney nalazila u njoj, no ona su bila zaključana, prenosi TMZ. Zaštitar, koji je otpušten nakon incidenta, kazao je da je Alexander više puta ponovio da mora razgovarati s Britney i da je traži, unatoč tome što se njegovo ime nije nalazilo na popisu gostiju, te dodao da se bivši suprug odmah uputio u smjeru spavaće sobe nakon što se ušuljao na imanje.

Također je rekao na sudu da je Alexander više puta viđen u blizini Britneyina posjeda čak i prije samog vjenčanja, a navodno se oko imanja kretao i dan ranije, iako je upozoren da se mora udaljiti. Malo prije incidenta Alexander je na Instagramu objavio priču ispred posjeda pjevačice u kojoj govori kako je tamo da bi upao na vjenčanje.

Alexander se izjasnio da nije kriv, a suđenje za neovlašteni upad na posjed, vandalizam i zlostavljanje je još u tijeku. Sudac mu je ranije odredio jamčevinu od 100.000 dolara i zabranu prilaženja po kojoj sljedeće tri godine slavnoj pjevačici ne smije prići bliže od 100-tinjak metara.

Pročitajte više