Zašto je Jennifer Aniston pobjesnila kad je vidjela zagrljaj Justina i Naomi Watts?

Foto: Wenn

OTKAD se saznalo za razvod Jennifer Aniston i Justina Therouxa, javnost nagađa razloge pucanja njihove ljubavi, a po pisanju National Enquirera prst je po novom uperen u glumicu Naomi Watts.

Naime, američki list piše da je Jennifer pobjesnila kad je vidjela fotografije na kojima Justin grli Naomi kad su se prošle godine sreli u New Yorku na promociji, među zvijezdama popularnog, fitness režima Taryn Toomey.

Fotke su se pojavile krajem siječnja 2017. godine, a Jennifer je navodno poludjela. Justin i Naomi su se srdačno zagrlili te jedno vrijeme proveli razgovarajući. Naravno, sve se to odvijalo dok su ostali uzvanici bili oko njih.

Inače, Naomi i Justin dobri su prijatelji već skoro 17 godina, a zbližili su se na snimanju filma Mulholland Drive 2001. godine.

The Sun pak piše da je Jennifer smetalo to što je Justin stalno partijao i "ponašao se kao da je slobodan". "Partijao je s raznim ljudima po New Yorku i ostavljao je dojam kao da nije oženjen", rekao je izvor. "Čak je i znao govoriti ljudima da je slobodan, dok je ona većinu vremena bila u LA-u, živjela mirnim životom", dodao je.

Navodno je glumicu najviše smetala njegova povezanost s mladom fotografkinjom Petrom Collins.

Ipak, izvori bliski paru tvrde da je glavni razlog bio taj što Jennifer nije željela živjeti u New Yorku, jer tamo nije imala svoju privatnost, dok je Justin odbijao i pomisao da se presele u Los Angeles.

Pročitajte više