Zbog grafita na vratima vlastite garaže primila ljutito pismo susjeda: "Srami se"

Foto: Imgur

VLASNICA kuće, koja je pokušala unijeti malo vedrine u susjedstvo pa je oslikala vrata svoje garaže, šokirala se kada je primila ljutito pismo susjeda koji ju je izvrijeđao zbog njenog pothvata.

Na vratima svoje garaže naslikala je noćno nebo i zviježđe, ali taj se prizor nije svidio muškarcu koji ju je optužio da je time obezvrijedila ostale domove u njezinoj ulici.

"Upravo si obezvrijedila sve domove na ovom području odvratnim grafitima ispred kuće. Zbog toga sada cijeli kvart izgleda kao geto s niskim prihodima. Mogla si to naslikati unutar svoje kuće umjesto da nas siliš da svakodnevno gledamo to. Ugrozila si svačiju vrijednost imovine i mogućnost preproda i nisi mislila na nikog osim na samu sebe", piše u poruci.

"Kakav totalni nedostatak poštovanja prema vašim susjedima, imovini i vlasništvu u ovom kvartu. Sada će svaki posjetitelj koji prolazi cestom morati gledati u to sra*je. Srami se!", zaključio je.

Fotografija poruke podijeljena je na Facebooku, gdje je naišla na zgražanje internetskih korisnika koji su brzo stali u obranu žene, a uskoro se proširila i ostalim društvenim mrežama.

"Kada bih ja dobio takvo pismo, namjerno bi oslikao cijelu kuću na isti način", napisao je jedan komentator.

"Ja bih zalijepila to pismo na vrata garaže tako da ga svi prolaznici mogu vidjeti", dodala je druga komentatorica.

"Nevjerojatno je da postoje osobe koje su ovoliko nezadovoljne svojim životom pa im smeta i najmanja sitnica", napisala je treća komentatorica.

Pročitajte više