Zbog onog što mu je cura radila nakon seksa savjetuju mu da je odmah ostavi

Screenshot: Youtube

JEDAN se frajer na Redditu požalio na to da je svoju curu nakon seksa zatekao kako radi "jebeno čudnu stvar" i zatražio savjet budući da se nakon toga, kako je rekao, osjeća jako nervozno. 

"Moja cura i ja smo u kasnim dvadesetima. Budući da ne pije kontracepcijske pilule, koristimo kondome. Kad smo završili sa seksom, otišao sam na toalet, a ona me upitala obavljam li veliku ili malu nuždu. To mi je bilo jako čudno, ali sam se odlučio našaliti. Rekao sam joj da je velika, iako sam samo piškio. Kad sam se vratio u sobu uhvatio sam je kako istresa sadržaj kondoma u svoju vaginu. Sad sam jebeno nervozan", napisao je između ostalog. 

Nakon toga je pitao je li to uopće legalno i što se događa ako ona zatrudni nakon što je to učinila bez njegova pristanka. 

Da stvar bude gora, opisao je kako joj je pokušao uzeti kondom, na što je ona počela vrištati da odjebe. 

Ekipa na Redditu posavjetovala mu je da je odmah ostavi. 

"Odmah je izbaci iz života. Nemoj s njom imati nikakav kontakt. Ako bude tvrdila da je trudna, traži test očinstva", napisao mu je jedan korisnik. 

"Osim što je odmah trebaš izbaciti iz svog života, svakako provjeri koje su šanse da je na ovaj način ostala trudna", dodao je drugi. 

Pročitajte više