Zbog osvete bivšem mužu sutkinji prijeti 10 godina zatvora i 150.000 eura kazne

Ilustracija: Instagram

SUTKINJI iz Francuske prijeti 10 godina zatvora i vrtoglava novčana kazna do 150.000 eura jer se udala za svog bivšeg muža bez njegovog znanja kako bi ga spriječila da nastavi sa svojim životom.

Neimenovana žena koja je radila na visokom sudu u francuskom departmanu Hauts-de-Seine navodno se odlučila osvetiti bivšem mužu nakon što ju je ostavio zbog druge žene. Da stvar bude još gora za sutkinju, bivši suprug ostavio ju je zbog sestre francuskog ministra za koju je i ona sama radila kao pravosudna savjetnica.

Njezin bizarni plan uključivao je ponovno sklapanje braka sa suprugom bez njegovog znanja ili pristanka, kako bi ga spriječila da nastavi sa svojim životom s novom partnericom, prenosi Oddity Central.

Prema radijskoj mreži Europe 1, 58-godišnja sutkinja nije mogla prijeći preko činjenice da je ostavljena zbog sestre ministra kojeg je savjetovala da bi na kraju pribjegla mnoštvu ilegalnih radnji kako bi supruga, inače odvjetnika, natjerala da plati.

U ožujku prošle godine krivotvorila je potrebnu papirologiju i osobne iskaznice te sa sudionikom koji je glumio njezinog muža izrekla da ispred gradonačelnika Saint-Denisa gdje je radila kao sutkinja u to vrijeme.

Plan je prošao bez problema, a njezin suprug ostao je nesvjestan činjenice da je ponovno oženio bivšu suprugu, ali ne zadugo. Nekoliko tjedana nakon lažnog braka sutkinja je ponovno premještena u Hauts-de-Seine, gdje su njezini kolege brzo otkrili da se ponovno udala za svog bivšeg. Nije trebalo dugo ni da njezin šokirani suprug otkrije vijest.

Nakon što se skoro onesvijestio, odvjetnik je kontaktirao vlasti i pokrenuta je istraga. Sutkinja je uhićena u prosincu s muškarcem koji je glumio njezinog muža i njezinom kćerkom koja je navodno također bila uključena u plan. Osumnjičeni su nakon toga pušteni i stavljeni pod sudski nadzor.

Sutkinja se suočava s optužbama za "krivotvorenje i uporabu krivotvorenja u javnom ili vjerodostojnom pisanju" i "pribavljanje i korištenje lažnih administrativnih dokumenata". Još uvijek ima titulu sutkinje, no trenutno je suspendirana. Francuski mediji pišu da žena riskira da se njen slučaj uputi na kazneni sud gdje bi mogla dobiti maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora i 150.000 eura novčane kazne.

Pročitajte više