Zbog ove je farmerice pukla ljubav Marka i Raseme? "Bila sam kod njega..."

Screenshot: RTL

NEDAVNO se saznalo da Marko i Rasema iz showa "Ljubav je na selu" ipak više nisu skupa, a sad se saznalo da je uzrok tome možda bila farmerica Ljubica koju je u showu odabrao kandidat Ljubo Bebić.

"Nismo se Ljubo i ja zaljubili, ni on u mene, ni ja u njega. Kod nas je bilo jedno jako lijepo prijateljstvo, ali ljubav se nije dogodila. Prerazličiti smo, nismo jedno za drugo", priznala je za RTL umirovljenica iz okolice Varaždina. 

"Lijepo mi je bilo, dosta dobro iskustvo. Nažalost, nisam našla ljubav, ali prijateljstvo jesam", kaže i dodaje da je Ljubo bio dobar domaćin.

Otkrila je i s kim je ostala u kontaktu od farmera i kandidatkinja.

"Čujem se s Milom, Ksenijom, Rasemom… Uglavnom s ovim starijim curama. I čujem se s Ljubom i Markom jednom tjedno ili jednom u dva tjedna", priznala je Ljubica i tako potvrdila šuškanja da se između nje i Marka nešto odvija.

"Vidjela sam se s Markom, bila sam kod njega“, rekla je, no tvrdi da između njih nema ništa više od prijateljstva. Na pitanje kako je na to reagirala Rasema, rekla je da su njih dvije u dobrim odnosima.

"Marko me prijateljski pozvao k sebi. Ja sam se čula s Rasemom, rekla sam joj to. Ona je rekla da više nije s Markom i da je sve u redu. Dobra sam si s njom, malo mi ju je i žao. Čujemo se. Pozvala me je k sebi, ali najvjerojatnije neću moći ići jer sam spriječena, no možda se nekad sretnemo", kaže Ljubica.

 

Pročitajte više