Zbog ove mlade Francuskinje brak Natalie Portman navodno je u krizi. Evo tko je ona

Foto: Profimedia, Instagram

NAKON što su procurile fotografije na kojima 25-godišnja Francuskinja izlazi iz ureda Benjamina Millepieda, supruga glumice Natalie Portman, rasplamsale su se glasine o njihovoj bračnoj krizi

Par navodno već duže vrijeme pokušava spasiti svoj brak, a izvor za Page Six tvrdi da 45-godišnji bivši baletan "čini sve što može da mu Natalie oprosti".  

Francuski časopis Voici, koji je prvi objavio sporne fotografije, tvrdi da se njihov brak ponovno našao u krizi kad je Portman u ožujku doznala sve o navodnoj aferi o kojoj se šuškalo još dok je snimala film May December u studenom prošle godine.  

Tko je Camille Étienne? 

Millepiedova navodna ljubavnica 25-godišnja je klimatska aktivistica koju na Instagramu prati gotovo 300.000 ljudi. Pojavila se već u brojnim TV emisijama u kojima zagovara svoja uvjerenja. 

"Demokracija je poredak koji dozvoljava pravo da preispitamo nepravedne političke odluke", izjavila je jednom prilikom na svom profilu. 

Prijateljica Grete Thunberg 

Mlada Francuskinja inače je prijateljica svjetski poznate aktivistice Grete Thunberg s kojom dijeli uvjerenja. 

Autorica je knjige For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness te je kreirala nekoliko kratkih videozapisa na temu ekološke osviještenosti, koju promovira u medijima, a francusko izdanje Vanity Faira uvrstilo ju je na listu 50 najutjecajnijih žena u 2020. 

Pročitajte više