Zbog ubojstva srpske turbo folk pjevačice nakon godinu i pola uhićen njen muž

Foto: Facebook

ZBOG ubojstva srpske turbo folk pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović večeras je uhićen njen suprug Zoran. Kako piše Kurir, Marjanović je u stanju šoka te je veoma nervozan.

Nakon uhićenja prevezen je Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana. Prema pisanju srpskih medija, brani se šutnjom te doziva kćer Janu.

Podsjetimo, 2. travnja prošle godine na nasipu u Borči ubijena je Jelena Marjanović nakon što je otišla trčati.

Jelena je bila s mužem i kćerkom na nasipu kad je otišla trčati, no nikad se nije vratila.

"Trči od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze, a jučer smo bili s kćerkom Janom. S Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Kada smo krenuli prema njoj nije je bilo nigdje. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će doći nakon trčanja i donijeti hranu. Bila je raspoložena, sve ok, niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće, obiteljska žena", rekao je njen suprug, skladatelj Zoran tijekom potrage za njom.

Jelena je rođena 1983. godine u Beogradu, a prvi nastup imala je s osam godina. Od 20012. godine imala je potpisan ugovor s najvećim izdavačem folk glazbe Grandom, a u posljednje tri godine svog života izdala je tri singla. 

Pročitajte više