"Zbunjena sam, što fali ovom?": Ova prigradska kuća je podijelila internet

Foto: Twitter

KORISNIK Twittera Brandon Harami izazvao je raspravu na toj društvenoj mreži nakon što je objavio fotografiju jedne prigradske kuće. 

"Kad ti prijatelj kaže da je uštedio i kupio kuću iz snova, a kuća izgleda ovako", napisao je tviteraš u opisu objavljene fotografije. Naime, kuća ima sivu fasadu, krov i ostale detalje oko prozora.

Haramijev tvit ubrzo je postao viralan i izazvao mnoge komentare. Neke je ova objava nasmijala te su se složili s izjavom, dok su drugi pisali kako je izrazito nepristojno ismijavati nečiji dom.

"Zbunjena sam. Što fali ovoj obiteljskoj kući s garažom i dvorištem? Propuštam li nešto? Ne može si svatko priuštiti kuću od milijun dolara", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Nije problem kuća, već činjenica da su cijene postale toliko nečuvene da je ovakva kuća sada 'dom iz snova'", "Kuća je lijepa, ali je tako generička. Teško je zamisliti da je ovako nešto dom iz snova", pisali su drugi.

Mnogi su se složili kako neki ljudi preferiraju jednostavnost te im je ovakav dom sasvim u redu. Dodaju kako je najbitnije da je obitelj koja živi u takvoj kući sretna. 

Inače, ovakav stil kuće popularan je u stambenim područjima SAD-a, a gradnja ovakvih kuća postala je sve češća nakon Drugog svjetskog rata.

Pročitajte više