Želite ići na festivale i pritom zaraditi? Tip nudi 41.000 kuna da idete s njim

Foto: Instagram

AKO ste ljubitelj festivala, a nemate novca za kupovanje često skupih karata, ovo bi mogla biti idealna prilika za vas. Neimenovani milijunaš želio je proživjeti klasično festivalsko iskustvo, no kako to nikad nije sam iskusio, u potrazi je za osobom koja će mu pomoći s osnovama kao što je kupnja pribora za kampiranje, pakiranje i postavljanje šatora.

Osim što bi svom pomoćniku osigurao upade na najbolje europske glazbene festivale ove godine, uz to bi mu plaćao 5000 funti (oko 41.360 kuna) po festivalu za usluge koje bi obavljao. Čovjek tvrdi da nikad nije bio na festivalu i ima osjećaj da mnogo toga propušta pa je preko luksuznog online servisa Hush Hush odlučio pokušati pronaći idealnog kandidata.

Da biste se prijavili za taj posao, potrebno je ispunjavati nekoliko uvjeta - morate biti punoljetni, imati iskustva s festivalima i valjanu putovnicu. Dok većina zadataka zvuči prilično jednostavno, nekoliko njih moglo bi biti malo teže ostvariti, kao što je osiguravanje pristupa backstageu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za ovaj posao putem stranice Hush Hush.

Pročitajte više