Željka napustila Big Brother kuću, nominirane Tatjana i Matea

IAKO je Mateu prošlog petka nominiralo najviše ukućana Big Brother kuće, show je ipak napustila Željka.

Matea, koja je bila nominirana uz Željku, komentirala je Željkin izlazak iz Big Brother kuće riječima: "A ne mogu virovat."

No, ostali stanari nisu pokazali previše emocija kad je voditeljica showa Antonija Blaće rekla Željki da joj se pridruži u studiju. No, Željka je zato ostavila dojam vrlo razočarane osobe.

Za Matein izlazak iz BB kuće glasalo je 36 posto gledatelja, a za Željkin izlazak 63 posto gledatelja.

Hamdija je u ime svih stanara iz BB kuće poželio Željki sve najbolje u budućnosti, te dodao da im je bilo drago što su ju upoznali.

Željka je u studiju kazala: "Jako sam voljela Matka, on je broj jedan u kući."

Nominirane Matea i Tatjana

Sljedećeg će petka Big Brother kuću napustiti  Tatjana ili Matea. Tatjana je dobila čak četiri nominacije, a Matea tri.

Večerašnje nominacije prošle su vrlo brzo. Prvi je u ispovjedaonicu ušao Matko koji je zbog smanjenog izbora, kako je rekao, odlučio nominirati Mateu i Tatjanu. Dodao je kako se bliži kraj, te da mu je žao zbog nominacija.

Nakon Matka u ispovjedaonicu je ušla Matea, i nakon što je 20-ak puta izgovorila "nominirat ću..." napokon uspjela izustiti dva imena i to iz vrlo blesavog razloga. Naime, nominirala je Ivana i Matka i to zato što ih nitko drugi neće nominirati, odnosno kako je rekla Matea: "Nemaju teorije da budu nominirani".

Hamdija i Ivan su, kao i Matko, nominirali Mateu i Tatjanu. Hamdija je rekao kako je jedini razlog taj što mora reći nekoga, te da pravog razloga nema. Ivan je također rekao kako razloga nema, te da je morao nekoga nominirati, a odlučio se, baš zanimljivo kao i ostala dva muškarca u Kući, za Mateu i Tatjanu.

Tatjana je u Ispovjedaonicu ušla četvrta i nominirala je Ivana i Dacu, jer smatra kako oni neće biti nominirani od ostalih stanara, te ako bi kojim slučajem i bili nominirani imali bi velike šanse da se izvuku od ispadanja.

Daca je pretposljednja nominirala. Ona se odlučila za Tatjanu i Hamdiju. Tatjanu je izabrala jer joj je Matea draža, a Hamdija je nominaciju zaslužio nakon što je Daca "igrala eci-peci-pec", te za njega nema razloga.

Spomenimo još da je Ivan, koji je nominirao posljednji, nominiravši Mateu izbjegao da i sam bude nominiran.

Pročitajte više