Žena mu nije vjerovala što ga je probudilo iz sna kraj bazena: "Pogledaj snimku"

Video: Dawn Bete/Facebook

ZNATIŽELJNI medvjed iznenadio je muškarca iz Massachusettsa probudivši ga iz popodnevnog počinka uz bazen.

Matthew Bete iz Greenfielda spavao je u ležaljci kraj svog bazena u subotu, kad je medvjed zalutao u dvorište kroz otvorena vrata. Životinja se prvo napila vode iz bazena, a zatim pronjuškala muškarčevo stopalo, prije nego se on trgnuo iz sna.

Njegov nagli pokret uplašio je medvjeda, a čitav incident, uključujući Beteov pokušaj da fotografira medvjeda u bijegu - uhvaćen je kućnom sigurnosnom kamerom.

Matthewova supruga Dawn Bete video je objavila na Facebooku i ona je odmah postala viralna. "Matt je ostao malo zatečen dok se odmarao kraj bazena", napisala je uz video koji je izazvao brojne reakcije.

U komentarima Dawn je napisala da joj je suprug poslao fotografiju medvjeda koji trči kroz dvorište i napisao kako mu je medvjed dodirnuo stopalo dok je spavao kraj bazena. Kaže kako mu nije vjerovala sve dok joj nije rekao da pogleda snimku sigurnosne kamere.

Dodala je kako Matt nije bio siguran kako bi trebao reagirati, ali znao je da ne smije brzo ustati. Izvadio je stoga mobitel, no nije uspio snimiti dobru fotografiju, iako se medvjed nakratko vratio nakon što se preplašio.

Prema pisanju lokalnih medija, u Massachusettsu crni medvjedi posljednjih godina šire svoj teritorij diljem države. Državna web stranica savjetuje ljudima koji se susretnu s medvjedima da "viču i stvaraju puno buke jer medvjeđa prva reakcija na nešto neobično je odlazak".

Pročitajte više