Žena Stjepana Božića se požalila: "Još uvijek sam u kućnom pritvoru"

Foto: Instagram

PETRA MARIČIĆ prolazi prve tjedne trudnoće, a kako oni izgledaju podijelila je s obožavateljima na Instagramu. Supruga bivšeg boksača Stjepana Božića objavila je njihovu zajedničku fotografiju i u opisu otkrila kako se osjeća otkako je u drugom stanju te kako joj Stjepan pomaže u svemu.

"Nije cijelu noć spavao samo da bismo danas par sati bili skupa, a ja sam sretna kao da je Božić i ni 37°C mi ne može pokvariti dan", rekla je. Iako se osjeća odlično, neke je planove zbog trudnoće morala odgoditi, no brzo je pronašla glavnu zanimaciju.

"Još uvijek sam u kućnom pritvoru i izlazim samo ako moram... Odgodila sam odlazak na more, postala jedno s kaučem, a dane provodim uz knjige, Netflix i maštanje kako će naša curica izgledati, na koga će pokupiti karakter, od koga poglede na svijet... Ne mogu ju dočekati, ali se tješim da što je još pet mjeseci čekanja naspram 35 godina priželjkivanja", priznala je Petra.

Pratitelji Božićeve supruge oduševljeno su im poželjeli puno sreće te im pisali brojne komplimente. "Neka vam je sretno od srca", "Predivan tekst. Želim vam svu sreću svijeta", "Obožavam vas", komentirali su.

Inače, Petra i Stjepan očekuju djevojčicu, što je buduća majka nedavno otkrila na društvenim mrežama, a ovaj lijepi događaj stigao je nešto manje od tri mjeseca nakon vjenčanja.

Pročitajte više