Žena tvrdi da je snimila čudovište iz Loch Nessa: Čudno se kretalo po površini

Foto: Profimedia

NAKON što je prošlog vikenda u Škotskom visočju održana dosad najveća potjera za čudovištem iz Loch Nessa, pojavile su se fotografije koje je su entuzijasti prozvali "najuzbudljivijima ikada", piše Telegraph. 

Fotografije su nastale 2018., no njihova autorica Chie Kelly čuvala ih je u tajnosti zbog straha od ismijavanja, ali nakon održane potrage odlučila je izaći u javnost s njima. 

"Čudno se kretalo po površini" 

Ispričala je da su fotografije nastale 13. kolovoza 2018. na obiteljskom odmoru kad su ona i njen suprug Scott fotografirali područje nakon što su ručali na obali jezera. 

"Slikala sam Scotta i našu kćer Alisu, koja je tada imala pet godina, dok je oko 200 metara od obale, krećući se s desna na lijevo konstantnom brzinom, bilo to stvorenje", ispričala je. 

"Vrtjelo se i povremeno kotrljalo. Nismo uspjeli vidjeti glavu ili vrat. Nakon nekoliko minuta jednostavno je nestalo i više ga nismo vidjeli", izjavila je, dodajući kako nakon toga stvorenje više nije izašlo na površinu po zrak. 

"Čudno se kretalo po površini. Nismo čuli nikakav zvuk. Ispod površine vidjeli smo čudne oblike. Nisam mogla raspoznati boje jer je voda bila tamna", objasnila je. 

Pročitajte više