Žena uhićena jer je ostavila bijesnu poruku na vozilu hitne: "Nemate pravo ovdje parkirati"

Foto: Twitter/Facebook

26-GODIŠNJA Kirsty Sharman uhićena je nakon što je na vozilu hitne pomoći koje bilo parkirano u njenoj ulici ostavila bijesnu poruku.

"Ako ovo vozilo koristi itko osim stanara na broju 14, onda nemate pravo parkirati ovdje. Boli me ona stvar da se cijela ulica sruši. Sad mičite svoje vozilo ispred moje kuće", napisala je u poruci napisanoj rukom čija se fotografija pojavila na Twitteru. Objavila ju je bolničarka Katie Tudor kojoj su fotografiju poslale kolege koje su tad bile na intervenciji. Incident se dogodio u britanskom Tunstallu.

"Osim poruke na vozilu, žena ih je verbalno zlostavljala. Nisu blokirali promet, bili su na parkirnom mjestu. Nekoga je naljutila činjenica što mu stoje ispred kuće", ispričala je za Daily Mail Katie.

Kasnije su ostali stanari u toj ulici za britanski list priznali da je riječ o "susjedi iz pakla" koja već neko vrijeme terorizira cijelu ulicu.

Sharman, majka dvoje djece, nakon toga je privedena i optužena za kršenje javnog reda. "Hitne službe moraju moći obavljati svoju dužnost bez straha od zlostavljanja ili zastrašivanja bilo kakve vrste", rekao je inspektor John Owen.

Pročitajte više