Žena Williamsa: Moja djeca lete ekonomskom klasom. Neću odgajati razmažena derišta

Foto: EPA

SUPRUGA Robbieja Williamsa Ayda Field otkrila je kako njih dvoje imaju vrlo stroga pravila kad su putovanja s njihovom djecom u pitanju. 44-godišnja glumica i 49-godišnji pjevač uvijek lete prvom klasom, dok njihovo četvero djece tjeraju da lete ekonomskom klasom.

Objasnila je da ona i Robbie sjede odvojeno od 11-godišnje kćeri Teddy, devetogodišnjeg sina Charlieja, petogodišnje kćeri Coco i trogodišnjeg sina Beaua kako bi ih naučili da je prvi razred privilegija koju nisu zaslužili i ne mogu sjediti tamo dok si to sami ne budu mogli priuštiti.

"Ja skrenem lijevo, oni u red desno"

"Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni u red desno. To je užasno. Mislim, ljudi će misliti o meni da sam kučka. Ali nije mi u interesu odgajati razmažena derišta. Moja djeca će sjediti u ekonomskom razredu sve dok si sami ne budu mogli platiti drugi dio aviona", izjavila je za The Sunday Times.

Ona i njezin suprug nisu jedini slavni roditelji koji imaju stroge stavove o tome kako odgajati svoju djecu da ne postanu tipična nepo-djeca, što je izraz koji se koristi za sve one čiji su roditelji slavne osobe, pri čemu je "nepo" skraćenica za nepotizam.

Pročitajte više