Zgodni biznismen platit će vam 64 tisuće kuna ako ga upoznate sa ženom njegova života

Foto: Facebook

JOE COHEN, mladi direktor jedne kalifornijske tvrtke u potrazi je za ženom svog života, a onom tko mu je pomogne upoznati ponudio je 64 tisuće kuna. Isto tako nudi 12 800 kuna osobi koja će ga upoznati s nekim tko će ga povezati s njegovom idealnom djevojkom.

Tridesetogodišnjak je otvorio blog na kojem je opisao sebe, ali i iznio detaljan opis kakva djevojka mora biti da bi je uzeo u obzir. Također je napomenuo da će platiti obećanu nagradu samo ako u vezi s njom ostane duže od četiri mjeseca. Na taj se način nada ograditi od djevojaka koje bi s njim bile samo zbog novca.

Njegova idealna djevojka bi za početak trebala imati između dvadeset i trideset godina, bez djece. Također očekuje da bi trebala biti samosvjesna, zabavna i nikako ne bi smjela biti materijalistica.

Na popisu poželjnih osobina nalaze se još: niska doza neurotičnosti, savjesnost, inteligencija i otvorenost.

Preferirao bi da je Židovka, a ako živi izvan Kalifornije mora se biti voljna preseliti. On će joj platiti put i smještaj kako bi se mogli upoznati.

"Većina ljudi se upoznaje u školi ili na poslu. Moji su socijalni krugovi ograničeni. Ne idem u školu, a veze sa zaposlenicama ne dolaze u obzir. Iznos nagrade je prava sitnica u usporedbi s tim da ću dobiti nekog s kim ću biti u dugoj vezi", objasnio je kako se odlučio na ovaj neobičan način traženja partnerice.

Njegov je oglas do sad pregledan tri tisuće puta, a primio je preko 400 poruka, piše Oddity Central.  

Pročitajte više