Žene koje su završile s tipom koji nije "onaj pravi" otkrile kako im izgleda život

Foto: Press

"ŽENE koje ste pristale na manje, odnosno završile s tipom za kojeg znate da nije 'onaj pravi', ali je dobra osoba... Kako taj odnos funkcionira?" osvanulo je pitanje na Redditu te izazvalo veliku pozornost.

Niz žena koje tvrde da njihovi partneri možda nisu "oni pravi" podijelio je svoja iskustva i otkrio kako izgleda život kad prestanete hvatati onaj idealni scenarij iz romantičnih filmova.

Ovo su samo neki od odgovora.

"Tužno je i dosadno, ali sigurno. Ponekad mi nedostaje 'onaj pravi', ali mi smo samo prijatelji i nikad ne bismo mogli biti više od toga. Bilo je ili ovo ili totalna samoća tako da sad barem imam društvo, seks i nekoga tko me istinski voli. Naravno da bih dala sve da sam s onim 'pravim', ali što je tu je."

"U braku pet godina, zajedno 16 godina. Nije uvijek lako. Trenutno smo u teškoj situaciji i, iskreno, lako je nakon svakog problema u braku pomisliti: 'Znam da nisam trebala ostati s njim.' Ponekad se pitam jesam li kukavica... Suprug me obožava i dobar je čovjek, ali me ne ispunjava intelektualno, emocionalno je nezreo i nemamo iste seksualne želje. Borba je, ali nije noćna mora."

"Moj je suprug dobar. On je dobra osoba, brine se o meni, nasmijava me, seks zadovoljava. Možemo razgovarati. To samo nije ona zaljubljenost kakvu svi pričaju da žele. Nemojte me krivo shvatiti: postoji ljubav. Ali ne na onaj 'princ na bijelom konju' način."

"Ide nam prilično dobro - s usponima i padovima već šest godina. On puno radi, a ja volim provoditi vrijeme sama! Teže je kad su s nama njegova djeca jer nemam želju biti majka, ali organiziranija sam od njega pa preuzmem brigu o djeci. Volim ga, ali nisam zaljubljena u njega."

"Ide skroz dobro. Moramo rješavati neke komunikacijske probleme (kao i emocionalnu nezrelost), ali inače funkcionira i uglavnom sam sretna."

"Leptiri su precijenjeni. On je svakog dana tu za mene i stvorili smo čvrste temelje."

"Dvadeset godina braka i troje djece kasnije jako smo uspješni partneri. Međutim, pomalo sam tužna zbog toga što imamo malo zajedničkog izvan braka."

"On je dobar čovjek i volim ga, ali nikad se nisam zaljubila u njega. Kad smo se upoznali, to mi nije trebalo. Trebala sam sigurnost i stabilnost. Sad imamo zajednički život, prihvatila sam njegove osobine, a kad dobijem poriv za nečim uzbudljivijim, pronalazim to na druge načine."

"Ide. Znam da on nije pravi, ali je dobra osoba. Ponekad želim više, no znam da bih puno izgubila da odem, a volim ga. Naša djeca imaju podršku u njemu i živimo sjajan život."

"A dobro je... Čekam da završi."

Pročitajte više